certimark-video

Certimark garantie

Certimark is hét garantie-instituut van Nederland en streeft naar een zo transparant mogelijke markt op het gebied van garanties. Het Certimark Garantiekeurmerk staat voor een onafhankelijke beoordeling van geboden garanties op duurzame consumentenproducten.

Met het Certimark Garantiekeurmerk krijgt u een inzicht in het garantieniveau van producten, uitgedrukt in 1 tot 5 sterren. Is de garantie heel erg goed, dan worden er 5 sterren toegekend en een product met een slechte garantie krijgt slechts 1 ster. Op deze manier komt u nooit meer voor verrassingen te staan bij een defect product.

Certimark heeft de keurmerktoets ondergaan door de Raad voor Accreditatie en wordt gewaardeerd met het rapportcijfer 9,9. U kunt ervan uitgaan dat het keurmerk uitsluitend wordt gegeven aan producten die voldoen aan de garantie-eisen van het bijbehorende keurmerk.

Kijk voor meer informatie op www.certimark.nl.

Cv-ketel kopen? Check eerst de garantievoorwaarden! Zo is installatie van je cv-ketel door een erkend installateur noodzakelijk om aanspraak te kunnen maken op garantie.

Neem contact op
Minheere-certimark-1

Top