duurzaam-zonnepanelen

Zonnepanelen installateur in Tholen, Halsteren, Bergen op Zoom e.o.

Zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit van uw woning of kantoor is financieel erg aantrekkelijk. Zo is het rendement vele malen hoger dan de rente van spaarrekeningen en bent u niet meer afhankelijk van stijgende energieprijzen. Bovendien draagt het gebruik van zonne-energie ook nog eens bij aan een beter milieu. Minheere Installatie Techniek B.V. is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van PV-panelen (zonnepanelen). Al vele tevreden klanten in de omgeving van Tholen, Halsteren, Steenbergen en Bergen op Zoom gingen u voor.

Werking zonnepanelen

Zonnecellen zetten zonlicht om in energie, een omvormer zorgt vervolgens voor bruikbare elektriciteit. De stroom kan vervolgens gebruikt worden door al uw elektrische apparaten. Is er meer elektriciteit opgewekt dan nodig? Dan kunt u dit terugleveren aan het elektriciteitsnet.

Energie Investerings Aftrek

Ook voor bedrijven zijn zonnepanelen zeer aantrekkelijk. De Nederlandse overheid heeft de Energie Investerings Aftrek in het leven geroepen, waardoor er veel fiscale voordelen te behalen zijn. Meer informatie vindt u op de website van Agentschap NL. Uiteraard staan onze adviseurs u graag te woord om meer inzicht te geven in de mogelijkheden en bijbehorende rendementen.

Advies en installatie

Onze adviseur kan u meer vertellen over het rendement en terugverdientijd van zonnepanelen voor uw specifieke situatie. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bent u eenmaal akkoord met onze offerte, dan zorgen wij voor een deskundige installatie. Onze installateur weet precies hoeveel panelen benodigd zijn om het beoogde resultaat te bereiken en zorgt dat deze in de juiste hellingshoek en op de juiste locatie geplaatst worden. Minheere Installatie Techniek B.V. werkt uitsluitend met TUV goedgekeurde panelen met verzekerde garantie.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in zonnepanelen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn actief in de regio Tholen, Steenbergen, Halsteren en Bergen op Zoom.

Neem contact op


Top