tabafbeeldingen-minheere-loodgieters

Bekwame loodgieter in Tholen, Halsteren, Steenbergen en Bergen op Zoom

De aanleg van gasleidingen, waterleidingen, riolering, afvoeren en sanitair is bij Minheere Installatie Techniek B.V. in vertrouwde handen. Ook bij een lekkage is onze loodgieter snel ter plaatse voor een daadkrachtige reparatie. Met verstand van zaken verzorgen we alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden in de regio Tholen, Halsteren, Bergen op Zoom en Steenbergen.

Water- en gasleidingen

Leidingen zijn een belangrijk onderdeel in uw woning, ze zorgen immers voor warm of koud water én een aangename temperatuur in huis. De aanleg van gas- of waterleidingen dient u altijd over te laten aan een deskundige loodgieter. Bij Minheere Installatie Techniek B.V. bent u verzekerd van vakwerk en doordat wij werken volgens de geldende voorschriften ook van een optimale veiligheid.

Installatie van sanitair

Denkt u na over een nieuwe badkamer of dient het toilet vervangen te worden? Ook dan bent u bij Minheere Installatie Techniek B.V. aan het juiste adres. Wij werken met bekende, vooraanstaande sanitairmerken, waardoor een uitstekende kwaliteit gegarandeerd is.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Vul dan het formulier in op onze contactpagina. Onze loodgieter is werkzaam in de regio Tholen, Halsteren, Bergen op Zoom en Steenbergen.

 

Neem contact op

Lekkage?


Bel direct:
0166-605142


Top