tabafbeeldingen-minheere-verwarming

Centrale verwarming in Tholen, Halsteren, Bergen op Zoom en Steenbergen

Werken de huidige radiatoren niet meer naar behoren of wilt u vloerverwarming laten aanleggen? Minheere Installatie Techniek B.V. is de aangewezen partij voor de complete installatie van uw centrale verwarming. Met oog voor detail en kwalitatief vakmanschap installeren en vervangen we uw cv-ketel, boiler, geiser, radiatoren, convectoren en vloerverwarming. Als installateur zijn we voornamelijk actief in de regio Tholen, Halsteren, Bergen op Zoom en Steenbergen.

Verwarmingsadvies op maat

De installateur van Minheere Installatie Techniek B.V. komt graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. U kunt uitgaan van een deskundig advies op maat. Aan de hand van het adviesgesprek ontvangt u een geheel vrijblijvende, overzichtelijke offerte.

Vakkundige installatie

Heeft u eenmaal een keuze kunnen maken voor een cv-ketel of radiator? Dan zorgen wij voor een uitstekende installatie. We werken met de beste materialen en leveren enkel een hoogstaande kwaliteit. Als installateur zijn we op de hoogste van de laatste eisen en voorschriften zodat u kunt rekenen op een optimale veiligheid en probleemloze werking.

Offerte aanvragen

Kortom, bent u op zoek naar een ervaren installateur voor de aanleg van uw centrale verwarming? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Minheere Installatie Techniek B.V. staat voor u klaar in de omgeving van Tholen, Roosendaal, Bergen op Zoom en Halsteren.

Neem contact op
verwarming-naast


Top