tabafbeelding-minheere-onderhoud-verwarming

Cv-ketel onderhoud in Tholen, Steenbergen, Halsteren, Bergen op Zoom e.o.

Wilt u altijd de zekerheid van een comfortabele temperatuur? Dan is regelmatig cv-ketel onderhoud essentieel. Storingen worden voorkomen en eventuele gebreken tijdig opgemerkt. Daarnaast werkt de verwarmingsketel energiezuiniger en is de levensduur langer. Bij Minheere Installatie Techniek B.V. kunt u nu heel voordelig een onderhoudscontract afsluiten, zodat u er het gehele jaar warm bij zit! Wij verzorgen het onderhoud in de regio Tholen, Steenbergen, Halsteren en Bergen op Zoom.

Onderhoudscontract

U heeft bij ons al een onderhoudscontract vanaf € 54,45 inclusief BTW per jaar indien u woont in de regio Tholen. Voor regio West-Brabant is dit € 60,50 inclusief BTW. Wij maken uw cv-ketel eenmaal per jaar schoon, controleren de onderdelen en indien nodig hersteld en verrichten diverse metingen. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. 


Storing?

Heeft u ondanks regelmatig onderhoud onverhoopt last van een storing? Geen nood, onze installateur is snel ter plaatse voor een vakkundige reparatie. Bel bij een defect direct naar 0166-605142.

Kortom, voor cv-ketel onderhoud is Minheere Installatie Techniek B.V. de juiste partij. Neem voor meer infomatie contact met ons op of download het onderstaande onderhoudscontract. Als installateur zijn we u graag van dienst in de omgeving van Tholen, Steenbergen, Halsteren en Bergen op Zoom.

Onderhoud-naast

Top